Ontzettend bijzondere ervaring

Ik had al van meer mensen gehoord van deze soort coaching. De mensen die ik sprak waren stuk voor stuk positief. Het had mijn interesse gewekt en heb een afspraak gemaakt. Ik ben paarden gewend en weet maar al te goed dat het spiegeltjes zijn van jou, maar ik ging er toch sceptisch heen.Een soort van ‘eerst zien, dan geloven’.

Ik wilde het paard benaderen, maar hij liep weg van mij. Ik was veel te gespannen, hij kon niks met mij. Pia is toen met mij in gesprek gegaan en we zijn gaan ontdekken waarom ik zo gespannen was.

Na een tijdje ontspande ik, kwamen de tranen en de gesprekken op gang. Het paard benaderde mij vervolgens, ik stond open voor toenadering.
We hebben meerdere ‘onderwerpen’ besproken, waarbij het paard direct reageerde zodra ik van onderwerp wisselde (het ene onderwerp had een positieve lading en de andere een verdrietige negatieve lading).

Ik vond het een ontzettend bijzondere ervaring. Na de coaching was het voor mijzelf weer een stukje duidelijker. Waar ik in mijn proces sta, en waar ik naartoe wil.
Ik ga zeker over een tijdje opnieuw een afspraak met hen maken!