Locaties

Ontdek! de kracht van paardencoaching heeft een aantal vaste locaties en is flexibel om op locatie (bij u thuis of elders) te coachen.

Locatie in Schijndel (Noord Brabant)

Op een rustige pensionstal in Schijndel bied ik de mogelijkheid voor individuele coaching en teamcoaching. Zowel binnen als buiten zijn hier zeer nette, prettige omstandigheden voor de coaching.  We zitten hier helemaal privé tijdens de sessie en hebben een aparte, sfeervolle nabespreekruimte. Na een sessie even heerlijk napraten bij de houtkachel of lekker buiten in het zonnetje.

Locatie in Zeewolde (Flevoland)

De coaching in Zeewolde vindt plaats in de prachtig bosrijke omgeving van Ruitersportcentrum Zeewolde. Hier zijn zowel
buiten als binnen mogelijkheden voor coaching. Er zijn veel verschillende paarden en pony’s die ingezet kunnen worden voor de coaching dus er zit altijd wel een dier bij dat u aanspreekt.

Het terrein van Ruitersportcentrum Zeewolde ligt rechtstreeks aan het bos wat u de mogelijkheid biedt om na de coaching alles nog even lekker te laten bezinken tijdens een wandeling. Ondanks dat er veel bedrijvigheid is op het ruitersportcentrum vindt de coaching plaats op een rustige plek op het terrein waar we in alle rust en privacy de coachingssessie kunnen uitvoeren.

Locatie in Lelystad (Flevoland)

De coaching in Lelystad vindt plaats in de prachtig bosrijke omgeving van Manege Lelystad Hier zijn zowel
buiten als binnen mogelijkheden voor coaching. Er zijn veel verschillende paarden en pony’s die ingezet kunnen worden voor de coaching dus er zit altijd wel een dier bij dat u aanspreekt.

Het terrein van manege Lelystad ligt rechtstreeks aan het bos wat u de mogelijkheid biedt om na de coaching alles nog even lekker te laten bezinken tijdens een wandeling. Ondanks dat er veel bedrijvigheid is op het ruitersportcentrum vindt de coaching plaats op een rustige plek op het terrein waar we in alle rust en privacy de coachingssessie kunnen uitvoeren.