Ondanks mijn angst voor paarden een hele waardevolle ervaring

Wat een mooie en waardevolle ervaring.
Paardencoaching is per toeval op mijn pad gekomen. En eigenlijk geloof ik niet in toeval, dus waarschijnlijk heeft het zo moeten zijn. Ondanks angst voor paarden heb ik deze week voor het eerst in mijn leven een paard geaaid.
De website van Pia sprak me enorm aan, het voelde goed. Ik heb geleerd te luisteren naar mijn gevoel en vandaag daarvan weer bevestiging gekregen. Pia en Belle zijn twee fantastische coaches.
Pia heeft me enorm fijn begeleid, vertrouwen en uitleg gegeven. Belle heeft me een mooie spiegel voor gehouden en me de kans gegeven te leren. Er zijn nogal wat tranen gevloeid, maar dat is oké. Zonder je gevoel te laten zien, zou ik niet zoveel geleerd hebben. Mooie inzichten, kwaliteiten en uitdagingen.
Wat een gave ervaring.
En die uitdagingen wil ik graag op een later tijdstip nog eens samen met Pia en Belle aangaan.