Inzicht gekregen in mijn eigen kracht

Ik heb het traject bij Pia als zeer waardevol ervaren. Vanuit mijn werkgever heb ik een traject van 6 sessies bij Pia gehad. Ik was vastgelopen in mijn werk en alleen gesprekken hielpen mij niet verder. Ik werd getriggerd toen ik paardencoaching op internet voorbij zag komen. Ik had vooraf niets met paarden maar dat is nu wel veranderd, wat een bijzondere ervaring om gespiegeld te worden door deze prachtige beesten!

Het was voor mij verhelderend om daadwerkelijk wat te zien gebeuren bij de paarden, ik kon mij bij hen niet (onbewust) anders voordoen. Het heeft mij inzichten gegeven in mijn eigen kracht en dat wat ik los mag laten. Dit heeft mede geresulteerd in het feit dat ik nu een eigen praktijk aan het opstarten ben!

Pia is een hartelijke dame, die je meteen op je gemak laat voelen. Ik heb het contact met haar als zeer prettig ervaren. Ze weet de reactie van de paarden goed te vertalen en geeft inzichten en stof tot nadenken mee.

Ik kan Pia en de paarden van harte aanbevelen, iedereen zou dit eens moeten ervaren!