Ik kan het iedereen aanraden

In de loop van de tijd heb ik verschillende coachingsprogramma’s gevolgd. Bijvoorbeeld tijdens de studiekeuze. Ik merk dat ik het dan lastig vind om over mijn gevoel te praten. Je vervalt snel in ‘een verhaal vertellen over jezelf’, zonder dat het echt binnen komt.
Toen ik de bak instapte met het paard, voelde ik meteen de energie. Kijken naar een paard geeft rust en daardoor kon ik me sneller openstellen. Het leek wel een toneelstuk waarin ik de verteller was. Door de open vragen van Pia, moest ik naar mijn gevoel en het paard liet precies zien welke emotie daarbij hoorde. Heel bijzonder. Je komt snel tot de kern. Tijdens mijn sessie was het paard heel onrustig en heftig. Bij de sessie na mij, was datzelfde paard juist heel rustig en bijna troostend. Een bijzondere ervaring. Zeker met Pia als coach. Ze durft stiltes te laten vallen en laat het vooral gebeuren, zonder te sturen. Ze beschrijft wat ze ziet gebeuren en wat jij daarin herkend. Het was een bijzondere dag en ik kan het iedereen aanraden!
  • Karin Vos-Driessen – ondernemer – 38 jaar

Leave a Reply